КАКВО Е СПОДЕЛЕНО ПЪТУВАНЕ

"Споделено пътуване" вярва, че да пътуваш може да бъде евтино, зелено и забавно. Като споделяте пътуването си, Вие пестите гориво и пари, намалявате вредните емисии и се запознавате с нови приятели.
 

Присъединете се към нас, така Вие осигурявате глътка въздух на Земята!
 

Сайтът е напълно безплатен!

Условия за ползване

прочетете>>


Support Wikipedia

Защита на личните Ви данни. 

Spodeleno-patuvane.com изисква само информация, нужна за автоматизирано намиране на спътници за споделено пътуване. Нейната цел е само да предостави услугата споделяне на пътуване. Ние няма да предоставяме ваши данни на трети лица с никаква друга цел, освен ако не сме законово принудени от правен орган с цел защита на правата на този сайт, собствеността или безопасността на други лица. Spodeleno-patuvane.com  не изпраща spam съобщения и не използваме данните за изпращане на непоискани съобщения и реклами.

Някои съвети относно данните, които публикувате:

Като използвате spodeleno-patuvane.com вие се съгласявате, че spodeleno-patuvane.com не носи никаква отговорност за проблеми, произтичащи от използването му.

Вие носите и поемате пълната отговорност за информацията, която публикувате и разпространявате чрез spodeleno-patuvane.com.

Даваме ви възможност да въвеждате текст по желание в полето за допълнителна информация/коментари.

За да подобрим услугата и да улесним използването на сайта от всички потребители, сме предоставили възможност да споделяте вашия опит от осъществени с наша помощ пътувания чрез бутона „КОНТАКТИ”. 


  Всички права запазени © 2011 Разработено от Ирида Дизайн ООД