КАКВО Е СПОДЕЛЕНО ПЪТУВАНЕ

"Споделено пътуване" вярва, че да пътуваш може да бъде евтино, зелено и забавно. Като споделяте пътуването си, Вие пестите гориво и пари, намалявате вредните емисии и се запознавате с нови приятели.
 

Присъединете се към нас, така Вие осигурявате глътка въздух на Земята!
 

Сайтът е напълно безплатен!

Условия за ползване

прочетете>>


Support Wikipedia

1. Какво е spodeleno-patuvane.com?

Сайта дава възможност да се свържете с хора с цел да пътувате заедно, като си поделите разходите за пътуването. Можете и да превозвате или изпращате товари до удобни за вас места. Потребителите публикуват обяви: Ако те шофират, предлагат свободните места в автомобила си; Ако търсят някой да ги закара, търсят място в кола, пътуваща по удобен за тях маршрут.

Идеята е да се пътува по-ефективно, и така да се намалят замърсяването, шума, натовареността на пътищата,  и да се запази околната среда.

2. Как работи?

Можете да виждате обявите от всички потребители и да се свързвате с тях без регистрация.

Чрез обявите, които потребителите публикуват за да търсят или предлагат превоз. Можете да си търсите и без да се регистрирате - чрез списъка с обяви и търсачката, с която бързо можете да намирате каквото търсите.
Регистрирани и нерегистрирани потребители могат да влязат във връзка. Това става чрез формата за контакт, телефон или email адреса на този, с когото искате да се свържете. Всеки потребител решава дали тези данни ще са видими за останалите.

3. Колко струва услугата?

Напълно безплатна е.


  Всички права запазени © 2011 Разработено от Ирида Дизайн ООД